Klubmodul henter siden
HCCC Fælles camping ifbm Rømø Motorfestival 2023
Tilmeldingsfrist er overskredet


Tilmelding til camping på First Camp Lakolk til Rømø d. 17-20- August 2023OBS! SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER D. 1/4-2023


DET ER FØRST TIL MØLLE, SÅ DEM SOM MELDER TIL FØRST - FÅR PLADSERNE.Der har været sygdom og udskiftning på campingpladsen på Lakolk igen, og da de kan ikke håndtere at booke og skrive til jer alle, så vi har lavet om på proceduren.

Aftalen er nu at jeg samler alle bookinger ind, og sender dem en samlet liste, og så laver de separate fakturaer til jer alle sammen – derfor skal også mail og mobilnummer på tilmeldingen.


Facts:

  • Vi har 30 pladser dernede i et samlet område.
  • Alle bedes melde til herunder – OGSÅ SELVOM du har booket hos dem pr. mail, som tidligere udmeldt.
  • Priserne er de samme som på hjemmesiden, der kan du også booke selv, men så kommer du ikke til at ligge sammen med os andre. (LINK til First Camp Lakolks hjemmeside).
    Vi prøver om vi kan få lidt rabat (early birdy), men de kan ikke love det.
  • Ved tilmelding, venligst udfyld ALLE informationer – OG marker om du allerede har booket via mail til campingpladsen eller ej – det gør den videre proces noget nemmere.
  • Efter 1. April (sidste tilmelding), vil I alle få en faktura direkte fra campingpladsen, som I selv skal sørge for at betale.
HUSK! Bookingen er ikke gået igennem før du har tjekket ud OG du har modtaget en mail med bekræftelse.Spørgsmål:

Ved spørgsmål, kontakt Vivi – mobil 60690995

Tilmeldte
45 /100
Tilmeldingsfrist
01.04.2023
Tidspunkt
17.08.2023 kl. 15.00 - 20.08.2023 kl. 11.00
Sted
First Camp Lakolk
Hold i dag

Instagram