Odin Cruising & Meet 2023 - info vedr. pre-booking og camping:


Vi har fået nedenstående mail vedr Odin Meet - så hvis du ønsker vi skal booke fælles, skal du lige gå ind på hjemmesiden og booke og betale SENEST D. 18/4 - så tilmelder jeg os samlet.


Link til fælles tilmelding på hjemmesiden: https://v8.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=19


//Vivi


----------------------------------------------------


Kære US bilklub

På grund af en ekstraordinær stor interesse for Odin Cruising and Meet i 2022, har vi fremadrettet været nødt til at lægge en begrænsning på antallet af deltagere/campingvogne.

Derfor har vi udarbejdet et bookingsystem, så det på forhånd bliver muligt at sikre sig en plads til Odin Cruising and Meet 2023.

Vi ønsker i American Street Machines at støtte op og anerkende, det store frivillige arbejde der bliver lagt i US bilklubberne rundt om i landet.

Uden vores klubber, dør en del af vores kultur omkring vores skønne US-biler!

Det link og den poster som er vedlagt denne mail, er et presales link som kun er åbent for US bilklubber frem til d. 20/4 2023.

Hvis i ønsker at ligge sammen, i samme område som foregående år, bedes I allerede nu, gå ind og booke det antal deltagere og campingvogne som I behøver.

I bedes have respekt for, at nogle klubber har ligget i samme område i mange år, så lad venligst vær med at booke andre klubbers vante plads.

Når I har booket, så skriv tilbage på denne mail, med ønske om placering på pladsen, antal deltagere/campingvogne og telefonnummer på en kontaktperson fra jeres klub.

Når vi har modtaget bekræftelse på jeres bookning, så sørger vi for afspærring af det ønskede område inden den officielle åbning af pladsen.

Den 20/4 2023 åbner vi forsalg for alle andre deltagere. Efter den dato vil det ikke være muligt at ønske et bestemt område.

Vær opmærksom på, at traditionen med Buffer-Camp er ændret, således at man ikke blot kan komme først på ugen, komme først ind på pladsen og derved være "sikre" sin vante plads.

Området som tidligere har været Buffer-Camp, vil fungere som et "vente-område" for de deltagere som ikke har købt plads/billetter via vores booking system.

Vi ser frem til at modtage jeres bookninger og lad os så holde et kanon Odin Cruising and Meet 2023.

På vegne af American Street Machines.  Brug link her under for billet bestilling

https://tickets.eventbilletten.dk/events?distributionId=181559

Vh. Allan Egelund Jensen, ASM


Hold i dag

Instagram